Eroottiset alusasut äitiä perseeseen

eroottiset alusasut äitiä perseeseen

Kieli ulos, huora, nyt alkaa nuoleminen. Sen jälkeen Teron piti vielä nuolla Joren kulli puhtaaksi. Teron takapuoli oli vereslihalla 30 iskun jälkeen. Antti odotti, että kaikki sperma tulisi ulos ja valuisi Teron kurkusta alas. Huoneen keskellä oli vankka voimistelupukki. Napista laukeava mekanismi nimittäin veti dildon nystyrät sisän ja ulos, siten, että dildon sai kiinnitettyä pyllyyn; sitä ei saanut pois painamatta nappia. Sitten Antti otti Teron hiuksista kiinni saadakseen Teron pän paremmin liikkumaan tahtomallaan tavalla. eroottiset alusasut äitiä perseeseen eroottiset alusasut äitiä perseeseen

: Eroottiset alusasut äitiä perseeseen

Saadakseen kaksi näkkileipä, Tero joutui heiluttamaan peppuaan ahtaassa kopissa, niin että se hieroi rytmikkästi Antin kullia. Sakke sai seksuaalista nautintoa tuottamalla kipua heikoimilleen ja avuttomille. Ki ki kiitos, Setä Tero pystyi ajattelemaan vain sisällän olevaa vettä joka aiheutti suurta tuskaa. Antti kuitenkin jatkoi työntymistän syvemmälle. Saisiko käydä vessassa Setä Tero aneli.

The Best: Eroottiset alusasut äitiä perseeseen

Kettingit kiristivät Teron jalkoja lattian suuntaan. Tämä kiihotti Jorea niin paljon, että pakotti Teroa katsomaan koko ajan taakseen Joren silmiin. Joo-o levittäppäs vielä vähän lisä, niin katsotaan minkälainen panovako sieltä paljastuu! Kun Teron suu tai pylly oli aivan reijän kohdalla, Antti työnsi kullinsa reikän ja siis Teroon. Tero ei ollut suojatun elämänsä aikana koskaan kokenut mitän niin tuskallista.

Eroottiset alusasut äitiä perseeseen - Treffi suomi24 suomalaisten

Harkittuaan asiaa pitkän, Tero pätti toimia ja laittoi ilmoituksen nettiin, että hän kaipaisi kovaotteista kurittajaa, naista tai miestä. Tero kysyikin Antilta: Mihin oikein olemme menossa, johon Antti vastasi rauhallisella änellä: ei mitän hätä, kohta näet, mene vain, sovimmehan kaikesta jo sähköpostitse. Ketjut kuitenkin pysyivät kiinni jaloissa toisella lukolla ja käsiraudat myös jaloissa. Välillä live chat suomi strap on miehelle Antti otti Teron kullista kiinni ja ruiskutti vettä sen alle eri puolille elimiä mikä sai Teron taas kirkaisemaan kivusta. Antti ohjasi Teron suoraan autotallin sisäpuolella olevasta ovesta sisän. Asennon takia Antti pystyi työntymän tällä kertaa syvemmälle kuin aikaisemmin. Lisäksi sieltä johti toinen ovi päinvastaiseen suuntaa, ei siis pitkälle käytävälle. Ne olivat aivan uusia ja metallisia, joten nipistys oli todella kivulias. Opetuksen jälkeen Antti alkoi viemän Teroa takaisin koppiinsa. Useiden tuntien kuluttua Teron ajantaju oli kokonaan jo kadonnut Antti palasi. Tänän ei sitten seuraakaan muuta, mutta yöksi saat vähän seuraa. Antti kehotti Teroa jatkamaan aina kun Teron nuoleminen hidastui. Antti työnsi enematulpan syvälle Teron pyllyyn ja kiristi sen kiinni tulpassa olevasta vivusta. Ja kakkahätä, jota dildo vielä kiihdytti kävi suuremmaksi. Tiinalle Tero sanoi menevänsä vanhempiensa luo. Lisäksi Antti puristi Teron pyllyreijästä loputkin spermasta ja laittoi vesilasiin. Antti talutti kahlitun Teron vessaan ja antoi Teron tehdä tarpeensa. Antti viilasi Teroa kuin kone pitäen kiinni Teron lantioista ja välillä pyllystä puristaen. Tero levitti haaransa peloissaan ja pyllisti Antille. Vähitellen Anttikin tuntui joustavammalta. Se tapahtui kerran kun Tero makasi selällä ja levitti Antille pyllyreikänsä. Nyt mennän ja Antti repi Teroa kaulapannasta käytävälle. Nyt saadaan pimppi puhtaaksi. Nyt sä oot mun huorani Antti örisi välillä. Teron tuli luonnollisesti myös huolehtia peppureikänsä liukastamisesta omalla syljellän. Kun Tero epäröi vielä vähän aikaa, Antti läimäytti Teroa poskelle pitäen toisella kädellä hiuksista Teron pätä ilmassa. Antti oli irroittanut ketjun käsittelyn ajaksi. Tämä ei tuntunut Terosta miltän, vaan hän keskittyi kivuliaaseen asentoon.

Noin eroottiset alusasut äitiä perseeseen

Näytä kaikki viestit eroottiset alusasut äitiä perseeseen →

Kommentti “Eroottiset alusasut äitiä perseeseen”

  1. Alla oleva juttu sis lt pojan. Pojan rakkaus nailoniin ja omaan itiin..

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *