Romanttinen viikonloppuloma suomessa lapua

Kakslauttasen lumi-iglut ovat talvinen elämys Saariselällä. Kuva: Inka Khanji, lomaa ei aina tarvitse viettä kaukana kotoa erikoiset suomalaishotellit tarjoavat erilaisia elämyksiä. Käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot, tuotteet. Majakan hotelli on käytössä kesäisin, kesäkuun alusta elokuun loppuun saakka. Maailmallakin mainetta niittäneet lasi-iglut sijaitsevat hiljaisella luonnonpaikalla, missä myös tähtitaivas on kaupunkilaiselle elämys. Jos reissukassa ei riitä, japaniin asti, voi maan tunnelmaan virittäytyä myös kotimaassa. Aktiivista tekemistä kaipaaville löytyy muun muassa seikkailua yläilmoissa tai sukellusta.

Romanttinen viikonloppuloma suomessa lapua - Romanttinen viikonloppu

Yövy kiehtovassa 18-metrisessä vesitornissa. Anna rakkauden liekkien roihuta! Laivahotelli on kesäisin yöt Helsingin ulkosaaristossa sijaitsevassa Isosaaressa, jonne on saaren kaavoituksen keskeneräisyyden vuoksi haastavaa järjestä muuta majoitusta. Jokaiselle pariskunnalle löytyy varmasti mieluisa elämys.

Kahdestaan miehen: Romanttinen viikonloppuloma suomessa lapua

Imatran Valtionhotelli on tunnelmallinen linnahotelli, jollaisia ei Suomessa juuri näe. Uudellamaalla sijaitsevassa Pukkilassa toimiva japanilainen majatalo. Bengtskärin majakkasaarella voi majoittua tunnelmallisissa majakanvartijan huoneissa. Hotellihuoneiden lisäksi paksujen lumiseinien sisäpuolelta löytyy muun muassa järavintola, jäbaari sekä jäkappeli, jossa järjestetän myös häitä. Erilaiset hemmottelupaketit, romantiikkapaketit, minilomat tai illalliset ovat vain muutamia esimerkkejä virkistävistä, nautinnollisista ja ennen kaikkea romanttisista kahden hengen elämyksistä. Lasi-iglujen lisäksi alueelta löytyy myös mökkimajoitusta ja lumi-igluja. Paketti sisältä seuraavat palvelut kahdelle: Majoitus Superior-huoneessa tai sviitissä valintanne mukaan. Majatalon huoneisto on romanttinen viikonloppuloma suomessa lapua sisustettu japanilaiseen tyyliin, ja siellä yövytän ja ruokaillaan kuten Japanissa. Aivan Seinäjoen rautatieaseman kupeessa sijaitseva hotelli toimii vuonna 1909 rakennetussa rautatieläisten talossa, ja sen vieressä kohoava vesitorni muutettiin vuonna 2015 osaksi hotellia, kun sinne rakennettiin seitsemän hotellihuonetta. Järven rannalla sijaitseva hotelli on todellinen viihdekylä huippusuosittu Aasiassa. Vierailla on mahdollisuus osallistua myös kokkauskurssille. Hotellissa on monenlaisia huoneita, joissa tunnelmaa luodaan niin seinien koristeilla ja erilaisilla valaistuksilla. Hotel Katajanokka, Helsinki, marriott-ketjuun kuuluva Hotel Katajanokka ei ole mikän tavallinen ketjuhotelli: majapaikka on nimittäin rakennettu entiseen vankilaan. Laivahotelli tarjoaa majoitusta Isosaaressa. Vietä rakkaasi kanssa laatuaikaa ja nauti elämyksistä yhdessä elämys on lahja, jota kumpikaan ei unohda! Helsinkiläishotellissa voit viettä yösi entisessä putkassa. Majakassa yöpymisestä haaveileville vieraille on tarjolla kuusi majakanvartijahuonetta, jotka on kunnostettu neljän hengen hotellihuoneiksi. Majoittuisitko sinä vanhassa vankilassa? Vanha vesitorni sijaitsee aivan junaradan vieressä. Lue lisä: Tiesitkö, että näin erikoinen hotelli löytyy Suomesta? Majakan yhteydessä toimii myös esimerkiksi majakanvartijamuseo, kahvila ja kappeli. 228 / vrk kahdelle Superior-huoneessa, hinta alk. Sähköposti, sähköposti (digi postiosoite Maistraatinportti 1 00015 otavamedia, käyttäytymiseen perustuva mainonta, mediatiedot.

Noin romanttinen viikonloppuloma suomessa lapua

Näytä kaikki viestit romanttinen viikonloppuloma suomessa lapua →

Kommentti “Romanttinen viikonloppuloma suomessa lapua”

  1. Romanttinen viikonloppuloma Suomessa voi olla. Kaunis ja kiehtova kotimaamme tarjoaa. Vierailija: Antakaapa ideoita mihin mennä.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *