Liukas vittu vaimolle vierasta munaa

liukas vittu vaimolle vierasta munaa

Vaimolle kahta vierasta itorg69 Vaimolle vierasta kullia pikkujouluna Vaimoni mumisi jotain, josta en saanut selvä. Samalla mies survaisi sauvan vaimoni pilluun niin syvälle kuin se vain voi mennä. Vaimoni huudahti, ja pelästyin, että nyt sattui. Joululahjaksi vaimolle - Riemurasia Niinhän varmasti olisi käynytkin, mutta kun vaimoni oli niin märkä ja liukas, niin sauva oli mennyt kuitenkin aika helposti sisän. Vaimolle vierasta kullia pikkujouluna. Lähdemme vaimon kanssa pikkujouristeilylle. Olen sopinut erän miehen kanssa, että hän iskee vaimoni ja tulee seksittelemän häntä hyttiimme. pikopiko epkas Mikä vittu ihmisiä vaivaa!? Vaimolle kahta vierasta itorg69 Vaimolle vierasta kullia pikkujouluna Vaimoni mumisi jotain, josta en saanut selvä. Samalla mies survaisi sauvan vaimoni pilluun niin syvälle kuin se vain voi mennä. Vaimoni huudahti, ja pelästyin, että nyt sattui. Joululahjaksi vaimolle - Riemurasia Niinhän varmasti olisi käynytkin, mutta kun vaimoni oli niin märkä ja liukas, niin sauva oli mennyt kuitenkin aika helposti sisän. Vaimolle vierasta kullia pikkujouluna. Lähdemme vaimon kanssa pikkujouristeilylle. Olen sopinut erän miehen kanssa, että hän iskee vaimoni ja tulee seksittelemän häntä hyttiimme. pikopiko epkas Mikä vittu ihmisiä vaivaa!? liukas vittu vaimolle vierasta munaa

Liukas vittu vaimolle vierasta munaa - Vaimolle mustaa

Mielenkiintoni heräsi uudelleen ja yritin kovasti kurkistella, mitä pöydässä tapahtui, mutta aina välillä ihmisiä kulki editseni niin, etten ihan koko aikaa nähnyt kaikkea, mitä tapahtui. Kun tulin vessasta, vaimoni oli saanut vedettyä housut jalkaansa, mutta toppia hän ei ollut vielä ehtinyt laittaa pällensä. Tunnistihan hän sen, mutta tilanne, missä se tuli esiin, oli hieman yllättävä ja sai vaimoni punastumaan. Itse hain paikan baaritiskiltä, mistä näin hyvin pöytän, jotta näkisin, mitä siellä tapahtuisi. Vaimoni alkoi sillä välin pukeutua pvc-housuihin ja avokaulaiseen toppiin.

Liukas vittu vaimolle vierasta munaa - Alaston

Häkellyin hetkeksi, mitä mies olikaan sanonut. Mua kiihotti nähdä sut noiden kanssa tuolla pöydässä. Tykkäkö huora imeä tätä isoa kyrpä?, kysyi toinen mies. Toi yks vaan tuli ekaks iskee mua ja kun näytti siltä, että se onnistuisi, niin sitten tuo toinen mies tuli siihen. Mee nyt tutustumaan niihin vielä paremmin, ja sitten teet pätöksesi, kun tunnet ne paremmin. Toinen mies nappasi yhden kortsun ja laittoi sen kaluunsa. Onhan tuosta puhetta ollut. Kävimme vielä molemmat vessassa ja tulimme takaisin sänkyyn. Pelaan sivistyneitä pelejä kuten Sid Meier's Civilization. Suussa iso vieraan miehen kyrpä, pillussa iso musta sauva ja pepussa vieraan miehen kyrpä. Vaimoni tykkäsi peppuseksistä ja nyt hän sai sellaista vieraalta mieheltä, samalla kun sai suuhunsa vieraan miehen isoa kyrpä. Vaimoni teki työtä käskettyä ja jatkoi miehen kyrvän imemistä. Se oli tosi ihanaa, vaimoni sanoi. Useamman aikainen siemensyöksy thaihieronta joensuu drinkin juotuamme, ja jo alkavan humalatilan jälkeen, menimme välillä laivan kannelle katselemaan ilta-aurinkoa. Mieli kyllä tekisi, mutta mitä mieltä sä siitä olet ja miten se oikein onnistuisi? Pian minä laukesin hänen suuhunsa. Paljastin hänelle, mitä olin ajatellut. En pelaa Battle Royaleja. Hän siirtyi hieman ylemmäs ja vei kyrpänsä vaimoni peppureiälle. Sitten alapän kimpussa ollut mies käski vaimoani: Mee polvillesi tohon ja ime tota kyrpä. Vaimoni jatkoi vieläkin kahden vieraan kyrvän hellä, hidasta runkkaamista ottaen ne aina välillä suuhunsa. Pian vaimoni nousi pöydästä ja lähtikin miehen kanssa tanssimaan. Hetken kuluttua tuli toinen mies, iältän noin 25 vuotta. Hei, joko kello on noin paljon? Mä rakastan sua, mun oma kiimainen pikku huorani, sanoin vaimolleni. Pian miehet olivat jo molemmat käsineen vaimoni kimpussa. Tulenko mä nyt jo sinne pöytän mukaan ja kerrotaan kavereille, vai tehdänkö niin, että sä meet pöytän, pyydät miehet hyttiisi ja mä meen sitten etukäteen sinne hyttiin?

Noin liukas vittu vaimolle vierasta munaa

Näytä kaikki viestit liukas vittu vaimolle vierasta munaa →

Kommentti “Liukas vittu vaimolle vierasta munaa”

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *